iMadeFace

iMadeFace 2.0.0

Maak je eigen gezichten met iMadeFace

VOOR

  • Veel mogelijkheden
  • Makkelijk in gebruik
  • Eenvoudig online delen

TEGEN

  • Na veelvuldig gebruik wordt het eentonig

Uitmuntend
8

De gratis app iMadeFace geeft je de mogelijkheid allerlei creaties te maken met zowel mannen- als vrouwengezichten. Met dit programma laat je je fantasie de vrije loop of maak je eenvoudig de gezichten van jezelf en je vrienden na.

De app is eenvoudig in gebruik. In iMadeFace gebruik je je vingers om andere opties te kiezen en switch je snel tussen de mogelijkheden voor neuzen, monden, haar, ogen, brillen, snorren, etc. Het is ook mogelijk om slogans toe te voegen aan jouw nieuwste creaties. Als je klaar bent deel je het kunstwerk via verschillende sociale netwerken zoals Twitter, Facebook en e-mail.

iMadeFace geeft je enorm veel ruimte om creatief gezichten te ontwerpen. Zo kies je ervoor om een kop te maken die veel weg heeft van die van jou zelf, of je gaat voor een volledig vernieuwd hoofd. iMadeFace biedt voor $0.99 verschillende upgrade-packs aan. Deze download je eenvoudig in de app en geven je extra onderdelen om aan jouw gezichten toe te voegen.

Het programma iMadeFace is simpel, maar dankzij de vele opties en upgrade-packs is het een leuke app waarmee je creatief los kan gaan.

Meeste downloads Fotografie voor Iphone

Meer
iMadeFace

Download

iMadeFace 2.0.0

Beoordelingen about iMadeFace